Home Kom langs Jopenkerk

Jopenkerk

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie nieuw leven ingeblazen. We hebben een kerk in het bruisende centrum van Haarlem omgetoverd tot een brouwerij, grand café en restaurant. Haarlem hebben we als bierstad weer op de kaart gezet!

Onze brouwerij

Onze kerk is een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten. Het grand café bevindt zich op de begane grond en is iedere dag geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Pal voor je neus wordt er Jopenbier gebrouwen. Hoe leuk! Geniet ondertussen van een Jopenbier, lunch, tasting of diner.

Bekijk nu onze evenementenagenda.

Aan tafel!

Ons zwevende restaurant kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels. Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar het eigen Jopenbier. Ieder gerecht is lekker te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen.

Reserveer nu

Meetings & events

De Pastorie en het restaurant worden voor verschillende gelegenheden verhuurd. De voormalige ambtswoning van de pastoor, de Pastorie, is volledig gerenoveerd en geschikt voor kleinere gezelschappen van 25 tot 60 personen. Doordat de ruimte besloten is, leent het zich uitstekend voor een vergadering (met of zonder lunch), brainstormsessie, presentatie, bierproeverij of besloten borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem gerust contact op met ons evenemententeam.

Contact

Jopenkerk Haarlem
Gedempte Voldersgracht 2
2011 WD Haarlem
023 – 533 4114
www.jopenkerk.nl/haarlem
haarlem@jopenkerk.nl

Check de website voor meer informatie.